Het lijkt maar niet op te houden met leuke dingen deze maand. Na de geslaagde vaartocht op 17 juli was er op 21 juli alweer het Multitetten Festival. Deze keer gehouden in De Windwijzer in Vlaardingen. Waar gastheer Theo Werner, onze gewaardeerde nieuwe leadzanger, MBS en zijn gasten een hartelijk welkom heette. Theo vertelde welke waardevolle en nuttige activiteiten er gewoonlijk in De Windwijzer plaatsvinden. Allerlei activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Maar ook activiteiten voor demente ouderen en huiswerkhulp voor scholieren. En ze beheren een eigen bibliotheek voor wijkbewoners.
Het was een zeer geslaagde en vooral gezellige avond. Met hapjes en drankjes. Met zangers en zangeressen die hun beste beentje voor zetten. Met vrolijke of soms hilarische acts.

En songs met een serieuze ondertoon. Smaakvolle, toepasselijke of geinige showkleding. Stokbroden en alpinopetten als accessoires. Of Jurate die niet alleen goed kan dirigeren maar ook goed kan zingen (maar dat wisten we al). Met haar kwartet ‘Metronome Magic’ stal ze samen met Jo en Kristine Janssen en Richard Gamelkoorn vocaal de show.  Alles kon die avond. Een goed teken was dat de deelnemers en de gasten lang bleven plakken. Voor herhaling vatbaar zullen we maar zeggen. Al valt deze avond niet snel te overtreffen denken we. En De Windwijzer was een schot in de roos!

Zorgmedewerkers in het zonnetje gezet.