Holland Harmony is druk bezig met de voorbereiding van “Lets’ Go”, ze willen er  “een super leuk evenement te maken. Zingen en alle barbershoppers weer ontmoeten is het doel. We bieden een podium aan alle koren en kwartetten die staan te popelen om weer voor publiek te zingen. Laat je vooral niet tegenhouden door de korte voorbereidingstijd; dat geldt voor ons allemaal.

Inmiddels hebben al 21 koren/kwartetten zich aangemeld. Dat betekent dat we met zo’n 450 zangers bijeen zullen zijn!

Natuurlijk nemen we de geldende coronaregels in acht. Met de laatste richtlijnen hebben wij er het volste vertrouwen in dat dat ook veilig kan. We houden natuurlijk ook alle toekomstige richtlijnen nauwlettend in de gaten.

Na de optredens is er voldoende tijd en ruimte voor een afterglow: gezellig bijpraten, een drankje drinken en lekker uit je dak gaan door (met) heel veel te zingen.”