datum: 17 april 2016
aanvang: 14:30 uur
locatie:  en

Zondagmiddag 17 april vindt er een muzikale ontmoeting plaats tussen de zangers van ‘Mainport Barbershop Singers’ en de muzikanten van de Schiedamse jazzband ‘’.

Vrolijke songs, maar ook ingetogen ballads worden a capella gezongen door de Mainport Barbershopsingers, dat onder leiding staat van musical director Jurate Haasdijk-Brazukaite. Het Barend Hoek Collective speelt swingende jazznummers en latijns-Amerikaanse bossa’s voor u. Zangeres Lindsay Morell laat u samen met de band genieten van mooie evergreens, zoals No more blues en That Old Devil called Love.

Ook worden er enkele muzikale uitstapjes gemaakt. Zo wordt het nummer ‘Daydream’ gezongen door het koor en ritmisch begeleid door de band. Het is de eerste keer in het bijna 25-jarig bestaan van de Mainport Barbershopsingers dat zij zingen met muzikale begeleiding. Een uniek muzikaal experiment dus. Een trompettist van het ‘Barend Hoek Collective’ waagt zich aan het zingen in een kwartet, dat verder wordt gevormd door 3 zangers vanuit het koor. Een optreden van het mannenkwartet ‘Natural Blend’ staat ook op het programma.

Toegang kost € 10,–

Kaarten verkrijgbaar via bekenden van het koor en de band of via de website van de stadsgehoorzaal.