Met een levendig concert in Rotterdam ter afsluitingvan het muzikale jaar heeft Mieneke Klinkert op 17 december jl. haar karwei als musical director van de Mainport Barbershopsingers officieel beƫindigd. Persoonlijke omstandigheden hebben geleid tot deze voor de zangers en bestuur onverwachte beslissing. Een beslissing overigens waarvoor iedereen begrip heeft. De mannen vinden het wel ontzettend jammer dat zij er na ruim 2 jaar mee stopt. Mieneke doet nog wel mee aan het jaarlijkse kwartetten- en octettenfestival eind januari. Een jaarlijkse traditie die door Mieneke was gestart.

Mieneke heeft met haar tomeloze inzet en enthousiasme de Mainport Barbershop Singers veel gebracht. Blijvend bewijs van haar inzet en kunnen staat in de prijzenkast: de beker die behaald werd tijdens Holland Harmony Conventie in 2015. Mainport Barbershopsingers wist toen opnieuw beslag te leggen op de 3e plaats.

Het bestuur gaat in de komende periode op zoek naar een geschikte opvolger voor Mieneke.